Аля Милушева


Пролетна колекция Uptown Girls
Spring-Summer 2008

Новата пролетна колекция на Astella Atelier с дизайнер Аля Милушева представя динамичния свят на градските момичета, които живеят своите мечти и знаят как да се забавляват. Класни и стилни, те преминават по улиците на града и носят усещането за красота, динамика и настроение. За фотосесията към колекцията модната къща изработва специален бекграунд, който напомня на нощната динамика в големия град. “Искаше ми се да пресъздам Ню Йорк в София” – споделя дизайнерката.

Този сезон важни са аксесоарите: всеки тоалет се подчертава от ефектни обеци, гривни, гердани от перли и кристал, огромни цветя в косите, екстравагантни допълнения като чорапи от мрежа, дантела или със сатенета лентичка, ръкавици... Специално за колекцията “Uptown Girls” Аля Милушева създава бижутата с марка Astella Jewelry - Swarovski Crystalized. Те са премерено пищни, изработени от изящни кристали и перли Сваровски и носят усещане за покоряваща магия и женска власт.Избрете дизайнер:

Аля Милушева

Дизайнер

Аля Милушева

Аля Милушева успешно налага световната висша мода в България с марка Astella. Жената, облечена с марка Astella, е с подчертана индивидуалност и стил. Тя не прави компромиси с качеството и е уникална, ефирна и много женствена, независимо дали е на ВИП събитие, елегантен коктейл, романтична вечеря, абитуриентски бал или собствената си сватба. Колекциите на Astella Atelier са изработени от най-висококачествени материи: текстил с марките Унгаро и Валентино, френски ръчно бродирани дантели Sophie Hallette, кристали Сваровски, инкрустирани перли. В момента дизайнерката подготвя огромен шоурум на площ от 300 кв.м., обзаведен с свръх атрактивните дизайнерски мебели от новата линия на модната марка – Astella Home. Модната марка има и собствена линия бижута Astella Jewelry.

Аля Милушева има изяви по световния моден канал FTV и няколко грандиозни авторски ревюта в рамките на България. С нейни тоалети са дефилирали множество български топманекенки, известни изпълнителки и ВИП персони. Специално за нейно ревю в България се завръща световно известния модел Мария Руньова, която има стотици изяви в чужбина. Аля е официален дизайнер на конкурса „Мис България”, официален дизайнер на “Супермодел на България”, официален дизайнер на “Топ Модел Ивет Фешън”. Тя приема предизвикателството да изработи и костюми за представления като “Ах, този джаз” и тоалетите за авторския спектакъл на Лили Игнатова “Легендата”. Дизайнерката е носителка на титлите Жена на годината 2006 в категория “Мода” на списание “Грация” и Мисис България 2007.

Бутик: София 1463, бул. Витоша 68, тел/ факс: 02/ 980 41 96

Шоурум: София 1407, ул. Сребърна 4, тел.:+359 2 962 22 57

За контакти

София 1407,
ул. Сребърна 4

Тел.: + 359 962 22 57

info@astellaatelier.com

http://www.astellaatelier.com

 

Как да добавите своята колекция в moda.bg