Жана Жекова


Пред самия дворец Сант Анджело в центъра на Рим най-известната българска дизайнерка Жана Жекова засне тоалети от последната си колекция. Стилистката беше в италианската столица по повод вечер на българската мода. Само часове преди началото на ревюто дизайнерката засне някои от най-успешните си тоалети от последната колекция. За декор послужиха красивият дворец и панорама към Ватикана. По време на снимките многобройни туристи, дошли да видят дворците на Рим, се спряха да погледат фантастичните тоалети от естествена коприна и дантели, които изглеждаха току що излязли от самия дворец.

Избрете дизайнер:Жана Жекова

Дизайнер

Жана Жекова

На новите предизвикателства на XXI век Жана Жекова отговаря така, както само тя умее - изящна елегантност и съвършен баланс в конструкцията на облеклата. Лишени от помпозност, моделите на Жана Жекова са образец за модерен дизайн и перфектно изпълнение. Дизайнерката не крие пристрастията си към дългата вечерна рокля. Предпочита изчистената линия на силуета. Акцентира на формата на деколтето както отпред, така и на гърба, като по този начин превръща всяка дреха в забележителен уникат.

В края на октомври 2010 Жана Жекова представи новата си колекция от бизнес облекла с марката "JANA JEKOVA BUSINESS Line".

За контакти

София, ул. "Ангел Кънчев" 18

Тел.: +359 2 / 971 3633

Факс: +359 2 / 708 183

office@janajekova.com

http://www.janajekova.com

 

Как да добавите своята колекция в moda.bg