Данини


"По дрехите посрещат, а по ума изпращат". Със сигурност никой няма да Ви позволи да си тръгнете това лято, ако сте потопени в модната линия на фирма ДАНИНИ пролет/лято 09.

Тази пролет фирма ДАНИНИ излиза с една крачка напред от общоприетото и познатото, за да подчертае забележителността и индивидуалността във всяка една жена. Основните насоки, в които се разгръща колекцията са ефектните материи, семплите силуети, обемните форми, нежните цветове и контрастните детайли.

Преобладаващи този сезон в колекцията са цветовете на седефа, топлите светли цветове - светло сиво и зелено, както и морските и флорални мотиви. Материите на Пролет/Лято 09 са лен с ефектни покрития, памучен сатен, копринен шифон, памук-вискоза и тафта. Десените, на които дизайнерите заложиха са райета, рибя кост, щампи на цветя и леопардови шарки. Силуетът е втален, подчертаващ талията на различни нива. Характерна е обемност в полите и ръкавите.

Колекцията съчетава динамиката на съвремието с романтиката, по която толкова силно копнеем. Тя е вдъхновена от и създадена за женствената и съвременна делова жена.

Избрете модна къща:

Данини

Дизайнер

Данини

ДАНИНИ е основана през 1990 г. и за кратко време се превръща в една от водещите фирми, производители на дамско облекло, като бързо успява да наложи на българския пазар търговската си марка.

ДАНИНИ притежаваме точен усет за вкуса и предпочитанията на модерната, успяла, изискана и уверена в себе си жена.

Нашите клиенти откриват в продуктите ни актуалната елегантност, съчетана с удобство, комфорт и стойностност на изработката . За да задоволим техните изисквания, ние работим в силен екип от дизайнери и конструктори, както и с гъвкава мрежа от водещи доставчици на качествени платове и аксесоари от Италия, Франция, Турция и България.

ДАНИНИ предлага на своите клиенти завършен продукт с високо качество на атрактивни цени. Постигаме го като съчетаваме работата на високо квалифициран екип от професионалисти с използването на най-съвременните технологии и програми.

Фирмен магазин ДАНИНИ:
Русе, ул. Николаевска 27

За контакти

Русе 7015, бул. “Христо Ботев” 1

Тел.: +359 82 860039; +359 82 860049; +359 886 006 305

Факс: +359 82 860026

office@danini.net

http://www.danini.net

 

Как да добавите своята колекция в moda.bg