Холидей Сона


Булчинска колекция "Бътерфлай"

Избрете модна къща:

Холидей Сона

Дизайнер

Соня Ангътян

Булчинска къща Холидей Сона е създадена през 1995 г. с идеята да предложи на съвременната жена модерен прочит на една вечна тема булчинската рокля.

Фирмената централа се намира в морската столица на България Варна. За марката Холидей Сона работи екип от дългогодишни професионалисти. Управител на фирмата е Соня Ангътян.

Заедно с булчинските рокли Холидей Сона произвежда сватбени аксесоари, бални и официални тоалети, като поддържа две линии бутикови облекла и конфекция по предварително договорени размери.

Водещи за стила на Холидей Сона са изчистените линии с блестяща графика на корсета, елегантно оформена талия и пищна долна част на полата. Корсетите са авторски разработки, които блестят с ефектни декоративни елементи - ръчно изработени цветя, камъни, перли, кристали Сваровски и уникални рисунки върху текстил.

Изпозват се само благородни висококачествени материи сатен, тафта, органза, тюл, предпочитат се деликатните тоналности от класическото бяло през шампанското до клубното сребристо и тържественото златисто.

Отговаряйки на европейските и световни изисквания за висок стандарт, моделите на Холидей Сона стигат до своите потребители от Европа и Америка на едни изключително добри цени истински комплимент за сватбения ден.

За контакти

Варна 9000,
бул. "8-ми Приморски полк" 81

Тел.: 052/ 69 13 64

info@holidaysona.com

http://www.holidaysona.com

 

Как да добавите своята колекция в moda.bg