Маркам

Маркам right


За есенно-зимния сезон моделите на една от най-популярните български модни марки, с дизайнер Николай Бузов, са в пастелно и маслено зелено, бежово и кафяво, жълто, оранжево и червено. Това са и актуалните цветове за сезона при моделите, показани на Парижката седмица на модата.

Дължините на полите са около коляното и над него, ръкавите на саката са дълги или 3/4, роклите са семпли и с изчистена линия.

Избрете модна къща:

Маркам

Дизайнер

Маркам

Модна къща "MARKAM” е създадена през 1990 година. Тя е една от най-престижните в модната индустрия на страната и вече шестнайсет години предлага на българския и световен пазар елегантни тоалети от своите сезонни колекции.

Грациозните модели са предпочитани от изисканите дами, както в България така и в Европа, Азия и Америка. От няколко години марката "MARKAM” се представя успешно на пазарите в Източна и Централна Европа, Русия, Германия, Испания и ОАЕ.

През 2005-та година "MARKAM” бе номинирана за голямата награда на Българската академия за мода-“Златна игла” . На 24 септември тази година на “Дни на модата – Русе 2006”, модната къща беше удостоена с най-голямата награда “Златен Меркурий” за моден бизнес и високо качество .

За контакти

ул. "Цар Калоян" 4

Тел.: 082 825890

Факс: 082 827515

info@markam.com

http://www.markam.com

 

Как да добавите своята колекция в moda.bg