Престиж


Практична или смело авангардна, тренда на лято 2006- та е “отдаденост на емоцията”

Водещата българска марка за бански костюми ALOHA MARE представя новата си колекция, зареденa не само с гореща емоция, но и изтънчен стил.

Българският производител Prestige, следва тенденсията си за използване на най- новите материали и аксесоари на водещите италиаски и испански производители – PIAVE – Maitex, FRATELLI Leoni и Мabo – SRL, които допренасят за комфорта на тялото, бързо съхнещи и с висока устойчивост на слънчевите лъчи. Най н овите елементи използвани в новата колекция са специални, ефектни и модни стикери внос от САЩ.

Трендовете на новата колекция са повлияни от женската сексапилност за да представят изключителната линия. Огромното разнообразие от практични до смело авангардни предложения има една цел – да се следва полъха на романтичния бриз в съчетание с изтънчен вкус през сезон 2006.

Горещите предложения с марка ALOHA MARE са в в силен сихрон със световните тенденции за лято 2006, заредена с много настроение и актуални колоритни щампи, разнообразието от цветове и нюанси обливат с емоция. Тенденциите за тази година са колоритно изразените едноцветни модели, удачно дозирани в съчетание от два или три цвята, с авангардни стикери. Това са специални допълнителни елементи, в моделите, които придават оригиналност на визията и са в отговор на последните течения на световните подиуми.

Моделите с марка ALOHA MARE са едновременно секси и удобни, а един добре подбран модел и цвят със сигурност ще допълни визията на мечтания загар.

Избрете модна къща:

Престиж

Дизайнер

Престиж

Водещият български производител за бельо и бански костюми "Престиж" представя нова колекция бански костюми с марка "Aloha Mare".

За контакти

София, бул. Проф. Цветан Лазаров 13

Тел.: (0888) 306 182

Факс: (02) 978 9749

clients@prestigebg.com

http://www.prestigebg.com

 

Как да добавите своята колекция в moda.bg