Съгласие

left Съгласие right


Колекцията на "Съгласие" е в четири теми: “Карамел”, “Кларита”, “Марион” и “Сребърни фантазии”. Те са разработка на главния конструктор-дизайнер Маргарита Николова.

Колекцията е издържана в спортно – елегантен стил, но в същото време всяка изискана дама би се чувствала добре, когато трябва да присъства и на място по – различно от ежедневието й.

Избрете модна къща:

Дизайнер

Съгласие

Кооперация “Съгласие” – Русе води началото си от далечната 1919 г. с 46 човека, в годините се разширява и увеличава и през 1960 г. достига до 1200 кооператори. Тогава се създава потребителна кооперация със съюото име, а през 1946 г. се преобразува в производствена. През 1962 г. след структурни промени в леката промишленост 300 души от “Съгласие” поставят основите на дамската конфекционна фабрика “Арда”. Много промени в структурата на производство през годините се налагат и от промените в развитието на икономиката и съобразяването с условията на пазарното стопанство. От специализирана кооперация за изработване на всички видове мъжки и дамски облекла по поръчка и малко за износ в последните 10 години се превърнахме във водещи в производството на дамска конфекция. Неслучайно “Съгласие” има 33 год. Делови взаимоотношения с немската фирма “Трумпф”. Благодарение на това сътрудничество, ние модернизирахме производството, извършихме преоборудване, съобразено с най-новите изисквания на конструкцията и технологията на облеклата. Успоредно с това последната година разширихме контактите си и с други водещи фирми от европейския пазар като “Баслер”, “Бош”, “Ван Дел Ден” и други по-малки. Опитваме се да се върнем и на вътрешния пазар, което с всеки изминат ден е по-наложително.

За контакти

Русе, бул. “Липник” 64

Тел.: 082 / 845 777

Факс: 082 / 844 054

 

Как да добавите своята колекция в moda.bg