Костюм на цветя mar.fashion

По случай своята 20-та годишнина, Българският портал FASHION.BG стартира собствен електронен магазин за българска мода. В него се предлагат дрехи единствено от български производители. От създаването на портала, мисията му е да подкрепя и промотира българските производители на облекла и българските марки. Един от партньорите на Fashion.bg е марката mar.fashion. Облеклата са произведени от фирма Марбул, чиято фабрика за производство на дамски облекла се намира близо до Пловдив. Фирмата разполага с модерно оборудване и изработва дрехи за Европейския пазар.

Колекцията с марка mar.fashion е  създадена специално за онлайн магазина на FASHION.BG. Ако харесвате елегантните силуети, изчистените кройки, ако вярвате, че “малкото е повече”, а класиката е модерна – доверете се на българската марка mar.fashion. За есента можете да изберете стилни дамски мантадамски жакети с дантелен гръбдамски костюмиблузи с дълъг ръкаврокли, удобни ризи с плисиран ефект, които не се гладят.

Предлагаме ви кадри от представянето на марката, на едно от най-престижните модни събития в България – ФЕСТИВАЛ НА МОДАТА И КРАСОТАТА Варна 2020.