Кожа

Кожата е безспорна тенденция през сезон 2021-2022. Модерни кожени артикули могат да бъдат намерени както от естествена, така и от еко кожа, която почти по нищо не отстъпва на първата. Кожените дрехи са много удобни за носене и ще ви помогнат да създадете универсален външен вид за работа, разходка или среща.

Поне една кожена дреха трябва да има всяка една дама, която държи на модерен стил в гардероба си.

В процеса на създаване на нови модели от кожа, дизайнерите от Евиза са съчетали женственост, така че кожените артикули могат лесно да се комбинират с различни дрехи от дамския гардероб.

Днес кожената мода е пълна с разнообразие от не само връхни дрехи, но и стилни блузи, панталони, якета, рокли, поли, а защо не и бельо. Красивите вариации ще ви зарадват с изобилие от цветове, сред които най-вече се предлагат тъмни и спокойни нюанси: кафяво, синьо, зелено. Но не забравяйте за неща от цветна кожа, с помощта на които лесно можете да поставите необходимите акценти в едноцветен тоалет в пастелни цветове.

Коженото облекло изглежда много впечатляващо. Нека да разберем най-добрите модни тенденции за кожа, които ще ви помогнат да създадете зашеметяващ външен вид.

Кожена туника

Роклите на Евиза

Дизайнерите допълниха кожени рокли с бродерия, кръпки, ресни, дантели, кристали, мъниста. Модерните кройки се предлагат в голямо разнообразие от цветове, което позволява на прекрасните дами да изберат този, който им харесва най-много.

Допълнете кожена рокля с малка чанта за елегантен външен вид, и комбинирайте модели с права или свободна форма с боти до глезена или ботуши за лъкове в уличен стил.

Жените с наднормено тегло трябва да бъдат особено внимателни при избора на кожени рокли. Изберете от заострени, прави, разкроени или средна дължина на трапецовидни разфасовки. Предпочитайте модели с акцент, подобен на талията, като същевременно избягвате драперии, джобове и волани.

Красивите кожени рокли ще се харесат на всички: от атлетични слаби момичета до по-едри красавици и това акцентира в колекцията на онлайн магазин Евиза.

Колекция от поли за всеки вкус и стил

Стилни кожени поли винаги са присъствали в гардероба на смели и креативни жени на модата. Разнообразието от стилове и цветове на кожени поли ще зарадва много жени от различни възрасти.

През новия сезон дизайнерите демонстрираха не само мини и разширени версии, но и поли-моливи и дори дълги плисирани модели. За оригинален външен вид изберете кожени поли с необичайни нюанси, а романтичен лък ще допълни миди пола от пастелна кожа.

Кожена пола

Блузи, ризи, бодита

Неочаквана тенденция през сезона са блузите и ризи от кожа. Кожените версии ще се появят пред нас в тандем с вталена кройка, къси или дълги кройки, красиви яки и закачливи декоративни елементи.

Оригиналната кройка ще помогне за въвеждането на кожени блузи в романтичен, делови или ежедневен вид, а ризи от черна или кафява кожа ще допълнят универсалните тоалети с панталони или дънки.

Кожено боди

Панталони и клинове от кожа

През сезон 2021-2022 модните кожени панталони ще се харесат на много жени. От кройки до смели завършвания, модерните варианти ще изненадат всички. В зависимост от кройката и модела, кожените панталони могат да бъдат включени както в офис гардероб, така и за създаване на красива вечерна визия.

Чудесно решение би било комбинация от панталони с висока талия и романтично боди или дантелено боди за вечерен тоалет в ресторант, а кожените ботуши или спортните панталони перфектно ще допълнят огромни пуловери и груби боти в ежедневни тоалети.

Блейзъри и якета

Кожените вариации на якета и елеци са особено гъвкави и практични. Кожените модели перфектно ще допълнят визията при прохладно време, а с настъпването на студено време носете якета и якета под палто или дълги пухови палта.  Коженото яке, перфектно съчетано както с рокля, така и с панталон, докато можете да използвате комбинация с кожени панталони, подобни по стил на якето. Може да си поръчате или закупите модерен кожен костюм.

Модна колекция от якета

Най-новите модели на кожени якета се предлагат от дизайнерите на Евиза в традиционни модели, в класически вариант, както и в новомодни решения с декор и различни аксесоари. Кожените якета несъмнено са универсален артикул.

Чудесни решения ще бъдат бели, сиви, бежови, кафяви и черни якета, които лесно се комбинират в различни стилове на визия. За ефектни и поразителни личности, моделите от ярко розово, лилаво, синьо, мента и червени тонове на кожата ще бъдат отличен избор.

Палто от кожа

Палтото е основен елемент, който никога няма да излезе от мода. През този сезон моделът актуализира дизайна си в съответствие с всички актуални тенденции, зарадвайки много жени с кожени вариации. Най-популярни са черни и червени палта от лачена кожа, както и версии в матова пастелна кожа.

Кожените палта от новата колекция на онлайн магазин Евиза се съчетават добре с дънки, панталони, рокли и поли с всякаква дължина. Отлична комбинация за кожено палто ще бъдат масивни ботуши, лачени кецове или боти до глезена с дебели токове.

Кожените неща този сезон спечелиха сърцата на много наши клиенти. Запознавайки се с основните тенденции на кожените неща, които всеки наш  моделиер демонстрира в новите си колекции, можете да се зарадвате на безпрецедентно изобилие от готини и стилни модели.

Най -добрите комбинации от стилни кожени дрехи в женствена и ефектна визия, разгледайте в нашия сайт. Възхитителните тоалети с кожени неща определено ще ви накарат да се откроите от тълпата!