Жана Жекова


Жана Жекова представи новата си колекция от бизнес облекла с марката "JANA JEKOVA BUSINESS Line" пред журналисти и партньори в ателието си в София. Дизайнер на колекцията е моделиерът Досьо Досев. Облеклата вече могат да бъдат закупени от бутика в София, ул. "Ангел Кънчев" 18.

Колекцията се състои от костюми, ризи, връхни дрехи и аксесоари с ултимативен шик и запомняща се линия. Строгите сака и панталони са разчупени от нестандартни мотиви, бродерии с камъни, широки колани и асиметрични ревери. Фантастичните платове от коприна, вълна и дантела поставят високо ниво на стил и лукс. Стартът е с тоалети в предимно тъмна палитра, но между тях се прокрадват и свежи, нестандартни цветови решения. Силно изразената асиметрия, която оглави топ листата на модните тенденции за 2011 при официалните облекла, присъства в почти всички тоалети. Френското жабо е динамично трансформирано по дължината на ревера на саката. А фини копринени ръкави нежно завършват ризите, които изглеждат като появили се от приказен замък. Въпреки класическите препратки в отделните елементи, тоалетите звучат категорично модно. Линията е поглед към модерната дамска бизнес среда.

По отношение на кройката екипът разработва специална формула, наречена "Slimmer" /по-фин/, която създава визуално усещане за по-слаба фигура. Вталяването е постигнато от вида на кройката, както и от използваните материали. Стилистката на пилотните тоалети е силно италианска и може спокойно да се сравни като качество и елеганс с последните колекции на водещите марки в италианския моден бизнес.Избрете дизайнер:

Жана Жекова

Дизайнер

Жана Жекова

На новите предизвикателства на XXI век Жана Жекова отговаря така, както само тя умее - изящна елегантност и съвършен баланс в конструкцията на облеклата. Лишени от помпозност, моделите на Жана Жекова са образец за модерен дизайн и перфектно изпълнение. Дизайнерката не крие пристрастията си към дългата вечерна рокля. Предпочита изчистената линия на силуета. Акцентира на формата на деколтето както отпред, така и на гърба, като по този начин превръща всяка дреха в забележителен уникат.

В края на октомври 2010 Жана Жекова представи новата си колекция от бизнес облекла с марката "JANA JEKOVA BUSINESS Line".

За контакти

София, ул. "Ангел Кънчев" 18

Тел.: +359 2 / 971 3633

Факс: +359 2 / 708 183

office@janajekova.com

http://www.janajekova.com

 

Как да добавите своята колекция в moda.bg